Представник першої леді США спростувала чутки про сімейні проблеми Трампів

Представник Меланії Трамп заявила про "нереалістичні сценарії, які щодня роздувають у фейкових новинах"
Фото: ЕРА

За словами представника Меланії Трамп Стефані Грішем, дружина президента США, "як і раніше, зосереджена на власній сім'ї і своїй ролі першої леді".

Представник першої леді США Меланії Трамп Стефані Грішем 26 січня відкинула у Twitter "повністю неправдиві повідомлення" про проблеми в сім'ї глави Білого дому Дональда Трампа.

За її словами, Меланія Трамп, "як і раніше, зосереджена на власній сім'ї і своїй ролі першої леді, а не на нереалістичних сценаріях, які щодня роздувають у фейкових новинах".

Таблоїд Daily Mail написав, що Меланія Трамп провела кілька ночей у готелі міста Вашингтон. Імовірно, це сталося після численних повідомлень ЗМІ про те, що у Трампа після весілля був роман із порнозіркою Стормі Деніелс.

За даними CNN, Меланія Трамп відмовилася супроводжувати чоловіка в поїздці на форум у Давосі після інформації про його зради.

Газета Wall Street Journal повідомила 12 січня, що в жовтні 2016 року адвокат Трампа Майкл Коен домовився з адвокатом Деніелс про виплату їй $130 тис. за нерозголошення інформації про ймовірний інтимний зв'язок із бізнесменом. Коен і Деніелс заперечують цю інформацію.

22 січня подружжя Трамп відсвяткувало 13-ту річницю весілля.