Путін делегує участь у дебатах довіреним особам – ЗМІ

ЦВК РФ 28 грудня дозволила Путіну почати виборчу кампанію
Фото: EPA

Президент Росії Володимир Путін найближчим часом зустрінеться з довіреними особами і поставить їм завдання на період виборчої кампанії, повідомили "Коммерсанту" джерела в передвиборчому штабі чинного глави держави.

Президент Росії Володимир Путін делегує участь у передвиборчих дебатах своїм довіреним особам. Про це 16 січня "Коммерсантъ" повідомив із посиланням на джерела у виборчому штабі чинного глави держави.

12 січня Центрвиборчком РФ зареєстрував 259 із 600 можливих довірених осіб кандидата. За відомостями газети, штаб передасть у ЦВК документи на довірених осіб ще однією або двома порціями.

До списку довірених осіб уже увійшли режисер Карен Шахназаров, музикант Ігор Бутман, співачка Поліна Гагаріна, космонавт Євген Крикальов та інші.

Путін найближчим часом зустрінеться з ними, щоб поставити завдання на період виборчої кампанії, ідеться в публікації.

Президент РФ оголосив про намір балотуватися 6 грудня 2017 року. Партія "Единая Россия" привітала його рішення йти на вибори як самовисуванець.

26 грудня ініціативна група офіційно висунула Путіна кандидатом у президенти Росії на виборах 18 березня 2018 року. 28 грудня ЦВК РФ зареєструвала його групу виборців і дозволила президенту РФ почати виборчу кампанію.

Згідно з результатами опитування "Левада-центру", проведеного з 1-го до 5 грудня, чинного президента на виборах готовий підтримати 61% респондентів.

10 січня 2018 року відкрили виборчий штаб Путіна.