Росіянка надавала ляпасів побитому на рингу ММА синові, намагаючись змусити його продовжити бій. Відео

Віктор Кичигін та його мати Анна Азовська (на задньому плані) в рингу
Фото: Виктор Кичигин / "ВКонтакте"

25 травня росіянка Анна Азовська на арені ММА почала бити по обличчю свого сина Віктора Кичигіна, який програв бій технічним нокаутом у другому раунді в турнірі Fight Nights Global 67. Real News опублікували відео інциденту в YouTube. Кичигін програв бій Руслану Яманбаєву, який до того, як рефері зупинив бій, якийсь час бив закривавленого суперника, що лежав на підлозі. Попри явну перевагу Яманбаєва, мати вискочила на ринг і почала вимагати, щоб син устав і продовжив бій, паралельно витираючи йому кров з обличчя і даючи йому сильних ляпасів.

Раніше в інтерв'ю Fightnights Азовська розповіла, що 15 років виховує своїх дітей без чоловіка і всі її діти займаються бойовими єдиноборствами.

 ММА я єдина мама у світі, яка виводить своїх трьох синів і двох дочок. У мене чоловічий характер, тому я нормально ставлюся до того, що мої діти б'ються у клітці, і бог дав мені мудрість у цьому виді спорту, і я нею користуюся. Якби я була молодшою, то сама вийшла б на бій, мені це подобається", – заявила вона.

Жінка додала, що їй "дуже важко даються програші" дітей.

"Якщо справді хтось із моїх дітей віддає перемогу, то я не заспокоюю, а навпаки, ще сильніше його лаю, щоб наступного разу у нього не було навіть думки, що можна програти", – підкреслила Азовська.