Секс-скандал за участю Вайнштейна. Наближається до завершення операція з продажу Weinstein Co. – The Wall Street Journal

Інвестори вирішили виставити студію на продаж, після того як у неї почалися фінансові проблеми через секс-скандал за участю Гарві Вайнштейна
Фото: ЕРА

Засновану голлівудськими продюсерами Гарві та Бобом Вайнштейнами кіностудію Weinstein Co., яка наразі на межі банкрутства, можуть продати найближчим часом, повідомляє The Wall Street Journal.

Наближається до завершення операція із продажу кіностудії Weinstein Co., яка належить голлівудським продюсерам – братам Гарві та Бобу Вайнштейнам. Про це повідомляє видання The Wall Street Journal.

Учасниками торгів є приватні інвестори, розважальні компанії, інвестиційні фірми. Ціна операції становитиме приблизно $500 млн, водночас приблизно $250 млн становить борг кіностудії.

За даними видання, після всіх витрат і оформлення юридичних рахунків для Weinstein Co. нинішні власники студії не отримають жодних готівкових коштів.

Якщо компанія найближчим часом не зможе завершити операцію з продажу, їй доведеться готуватися до процедури банкрутства, пише The Wall Street Journal.

Інвестори вирішили виставити студію на продаж, після того як у неї почалися фінансові проблеми через секс-скандал за участю Гарві Вайнштейна.

На початку жовтня 2017 року газета The New York Times опублікувала розслідування про сексуальні домагання Вайнштейна щодо актрис і підлеглих, які, за даними видання, тривали протягом кількох десятків років.

Актриси Анджеліна Джолі, Гвінет Пелтроу, Кара Делевінь, Азія Ардженто, Ешлі Джадд, Роуз Макґавен, Люсія Столлер, Міра Сорвіно, Розана Аркетт заявили про те, що знали або самі зіткнулися із сексуальними домаганнями з боку Вайнштейна.

За даними CNN, кількість жінок, які звинувачують продюсера в домаганнях, сягнула 40.

Розслідування у зв'язку із обвинуваченнями проти Вайнштейна проводить поліція у США і Великобританії. Поліція Нью-Йорка готує ордер на арешт продюсера за обвинуваченням у подвійному зґвалтуванні.