Шендерович: Путін виступив за зміни в Росії! Він знову зробив це!

Шендерович: Я вже вив, катався по підлозі й нічого не пам'ятав
Фото: Шагал / Facebook

Російський письменник і публіцист Віктор Шендерович зазначив, що "не витримав і заплакав", почувши від президента РФ Володимира Путіна його передвиборчі слова про розширення механізмів прямої демократії.

Передвиборчі обіцянки президента РФ Володимира Путіна доводять до сліз. Про це у Facebook заявив російський письменник і публіцист Віктор Шендерович.

"Путін виступив за зміни в Росії! Він знову зробив це! Я читав промову президента на з'їзді "Единой России", і груди мої здіймалися. На вимозі справжньої економічної свободи й необхідності зниження бідності я ще тримався, а на розширенні механізмів прямої демократії все-таки не витримав, заплакав. Так що коли дійшло до його готовності захистити життя росіян, я вже вив, катався по підлозі й нічого не пам'ятав. Розкажете потім хто-небудь, що далі було, а я піду прийму триста крапель ефірної валер'янки", – написав він.

У коментарях під своїм постом Шендерович дописав: "Забув поставити смайлик, що знаменує жарт".

Президентські вибори у РФ пройдуть 18 березня 2018 року.

Путін оголосив про намір балотуватися 6 грудня. Згідно з результатами опитування "Левада-центру", проведеного з 1-го до 5 грудня, чинного президента на виборах готовий підтримати 61% респондентів.

23 грудня "Единая Россия" підтримала рішення Путіна йти на вибори президента РФ самовисуванцем.

Путін закликав учасників з'їзду партії не ставитися до Росії як до "любої бабусі", якій потрібно лише вчасно давати ліки.