Суд Москви відмовився пом'якшити запобіжний захід генпродюсеру "Седьмой студии" Малобродському

Малобродський своєї провини не визнає
Фото: Олексій Малобродский / Facebook

Слідчий комітет РФ клопотав про переведення колишнього генпродюсера "Седьмой студии" Олексія Малобродського із СІЗО під домашній арешт, прокуратура висувала заперечення проти пом'якшення запобіжного заходу.

Басманний суд Москви відмовився змінити запобіжний захід колишньому генпродюсеру "Седьмой студии" Олексію Малобродському і перевести його під домашній арешт. Про це повідомляє РБК.

Слідчий комітет РФ просив пом'якшити міру запобіжного заходу Малобродському через його вік і стан здоров'я. У відомстві говорили, що на цій стадії можливості Малобродського вплинути на слідство обмежені.

Однак прокуратура проти домашнього арешту заперечувала.

Малобродський перебуває під вартою з літа 2017 року. Його підозрюють у шахрайстві у справі "Седьмой студии" режисера Кирила Серебреннікова. Екс-бухгалтер "Седьмой студии" Ніна Масляєва (вона уклала угоду зі слідством) заявила, що Серебренніков з Малобродським у 2014 році вирішили викрасти бюджетні гроші. Частину виділених коштів вони, за її словами, витрачали на реалізацію проектів студії, а частину привласнювали.

Малобродський свою провину не визнає.

19 квітня Бассманний суд Москви продовжив Малобродському термін тримання під вартою до 19 червня.