Трамп потролив Байдена, який обмовився і назвав його Джорджем

Трамп про Байдена: Не зміг запам'ятати моє ім'я
Фото: ЕРА

Президент США Дональд Трамп заявив, що американські ЗМІ, які підтримують демократів, прикривають помилки його опонента Джо Байдена.

Кандидат у президенти США від Демократичної партії Джо Байден під час виступу на онлайн-заході неправильно назвав ім'я президента країни Дональда Трампа. Уривок виступу демократа опубліковано на YouTube-каналі GOP War Room.

"На яку країну ми перетворимося? Ще чотири роки Джорджа... Джорджа... Ми опинимося в такому становищі, де... Якщо Трампа виберуть, ми всі опинимося в іншому світі", – зазначив Байден.

Відео: GOP War Room / YouTube

Трамп не залишив без уваги обмовки свого суперника на виборах.

"Джо Байден назвав учора мене Джорджем. Не зміг запам'ятати моє ім'я. Йому знадобилася допомога ведучого, щоб продовжити інтерв'ю", – написав президент у своєму Twitter.

Він вважає, що американські ЗМІ активно працюють над тим, щоб приховувати такі помилки Байдена.

Трамп періодично публічно ставить під сумнів психічне здоров'я Байдена. У липні Трамп заявив, що його суперник має пройти тест на когнітивні здібності.

У вересні американські ЗМІ з посиланням на доповідь розвідки написали, що РФ намагається поширювати тезу про деменцію Байдена, яку підхопив президент Трамп.

Вибори президента США заплановано на 3 листопада. За даними британської консалтингової компанії Opinium Research від 13 жовтня, за Байдена готові віддати голоси 57% виборців, за Трампа – 40%.