Трамп запевнив, що не знав про виплати порноактрисі Стормі Деніелс, яка розповіла про зв'язок із ним

Трамп відмовився давати розгорнутий коментар щодо можливого роману з Кліффорд
Фото: EPA

Президент США Дональд Трамп порадив журналістам запитати про виплату $130 тис. порноактрисі Стефані Кліффорд, відомої під псевдонімом Стормі Деніелс, у його адвоката Майка Коена.

Президент США Дональд Трамп не знав про гроші, які його юристи виплатили порноактрисі Стефані Кліффорд, відомої під псевдонімом Стормі Деніелс. Про це 5 квітня глава Білого дому заявив журналістам на борту свого літака, повідомив телеканал CNN.

Трамп двічі відповів "ні" на запитання, чи знав він про виплату $130 тис. із боку його адвоката Майка Коена. Президент порадив особисто запитати про угоду у свого захисника і відмовився продовжувати розмову на цю тему.

У січні про інтимний зв'язок Трампа і 38-річної порноактриси, яка знялася більш ніж у 180 фільмах для дорослих, повідомила газета The Wall Street Journal.

У лютому Коен заявив, що у 2016 році заплатив Кліффорд, але не уточнив причини грошової компенсації.

У березні актриса програла суд Трампу, намагаючись домогтися скасування угоди про мовчання. Після цього Кліффорд запевнила, що готова повернути президенту США $130 тис. за право розповідати про їхній роман.

Також вона зізналася, що у 2011 році їй погрожували, змушуючи мовчати про зв'язки з Трампом. За словами актриси, вона мала стосунки з мільярдером у 2006 році (тоді він вже був одружений із Меланією), але представники американського президента цю інформацію заперечують.