"Тролінг тупих баб". Модель Рибка заявила, що пожартувала про групове зґвалтування на яхті Дерипаски

Настя Рибка: Не пройшли тест на почуття гумору й інтелект
Скріншот: nastya_rybka.ru / Instagram

Модель Настя Рибка закликала владу Росії змінити законодавство, щоб захистити чоловіків від неправдивих обвинувачень у сексуальних переслідуваннях. 8 лютого вона закликала бізнесмена Олега Дерипаску одружитися з нею, а в іншому разі пообіцяла написати заяву про групове зґвалтування.

Модель Настя Рибка заявила, що пожартувала про групове зґвалтування на яхті бізнесмена Олега Дерипаски у 2016 році. Про це вона повідомила у своєму Instagram 9 лютого.

"Не пройшли тест на почуття гумору й інтелект. Рівно п'ять відсотків розпізнали тролінг тупих баб у моїй заяві про зґвалтування, інші вирішили, що все "серйозно". Шановні члени уряду, думо, президенте. Я звертаюся до вас – допоможіть у зміні законодавства з питання сексуальних переслідувань і пресингу чоловіків за те, що вони чіпляються до жінок, адже це може статися з вами, з кожним із вас. І це вже не жарт. І кожен із вас може стати мішенню такої ось "жертви ситуації", – написала Рибка.

За її словами, "молодим дівчатам подобається, що чоловік у будь-якому віці проявляє сексуальну активність".

"І це добре! Радіти треба, що мужики на яхті відпочивають із дівчатами, а не гнобити їх за це! Секс мають заохочувати на рівні держави, коли демографія в дупі", – додала дівчина.

У новому розслідуванні Фонду боротьби з корупцією російського опозиціонера Олексія Навального стверджують, що віце-прем'єр РФ Сергій Приходько в серпні 2016 року провів три дні на яхті бізнесмена Олега Дерипаски разом із "дівчатами з ескорт-агентств". Це стало відомо з Instagram Рибки, в якої нібито були стосунки з Дерипаскою.

Опис відпочинку на яхті з бізнесменом і чиновником також є у книзі Рибки "Щоденник зваблення мільярдера", але там вона змінила імена дійових осіб.

8 лютого Рибка заявила, що пропонує Дерипасці два варіанти розвитку подій. "Або він зі мною одружиться, і так я не втрачу своїх честі й гідності, або я напишу заяву про групове зґвалтування. І я буду домагатися того, щоб і він, і його друг прийшли на "Пусть говорят" та розповіли, як усе було", – написала дівчина.