Цимбалюк: Собчак акредитована на прес-конференцію Путіна як журналістка

Цимбалюк: Елемент шоу присутній

Фото: Роман Цимбалюк / Facebook

У російської журналістки Ксенії Собчак є всі можливості, щоб потрапити на велику прес-конференцію президента РФ Володимира Путіна, заявив у коментарі виданню "ГОРДОН" український журналіст, кореспондент УНІАН у РФ Роман Цимбалюк.

Заходи безпеки на сьогоднішній великій прес-конференції президента РФ Володимира Путіна є стандартними для таких випадків, заявив у коментарі виданню "ГОРДОН" український журналіст, кореспондент УНІАН у РФ Роман Цимбалюк.

"Усе стандартно для випадків, коли присутня перша особа російської держави. Два рівні охорони. Перший – на вході в будівлю, де потрібно пройти через металошукачі. Там же оглядають сумки, забирають воду і продукти. Другий огляд відбувається безпосередньо перед входом у зал прес-конференції. Там забирають великі плакати і сумки. По суті, нічого особливого немає", – підкреслив журналіст.

За його словами, кандидат у президенти РФ Ксенія Собчак акредитована на цей захід як журналістка.

"Собчак акредитована на прес-конференцію Путіна як журналістка. У неї є всі можливості, щоб сюди дійти. Зараз уже закінчилася вся ця штовханина, щоб зайняти місце якнайближче. Загалом елемент шоу присутній. Я от зараз дивлюся, наскільки високою є ймовірність, що мене помітять і дадуть поставити запитання. Цього разу я в помаранчевому светрі, який мені мама сплела. Буду яскравою плямою на загальному тлі", – зазначив Цимбалюк.

14 грудня Путін проводить 13-ту за рахунком велику прес-конференцію, у межах якої підбиває підсумки року та відповідає на запитання журналістів. Видання "ГОРДОН" веде текстову онлайн-трансляцію цього заходу.