У Бєлгородській області РФ танк розчавив цивільний автомобіль. Екіпаж "був у неадекватному стані і сміявся в обличчя" – ЗМІ

Окупанти розчавили "Ниву" з водієм на перехресті
Фото: Пепел Белгород / Telegram

У селі Березівка Борисовського району Бєлгородської області Росії 24 липня танк розчавив місцевого жителя в машині. Про це 25 липня повідомив Telegram-канал "Пепел. Белгород".

За його даними, 24 липня танк переїхав автомобіль "Нива", який рухався головною дорогою з дотриманням правил дорожнього руху. Танк виїхав з-за повороту і, не поступившись дорогою, підім'яв машину.

Пізніше канал назвав ім'я загиблого – це місцевий житель Костянтин Лопаткін. Переїхавши "Ниву", військові зупинили бойову машину за 100 метрів, стверджують журналісти за результатами аналізу фотографій. Водночас, за версією "слідства", яке цитує канал, не називаючи органу правопорядку, чоловік помер від "розриву серця".

"За словами очевидців, екіпаж танка "був у неадекватному стані і сміявся в обличчя". Наскільки військові були тверезими – поки невідомо", – ідеться в повідомленні.

"Пепел. Белгород" знайшов статтю про Лопаткіна в місцевій пресі. Він був фермером, вирощував овочі й перед зіткненням із російськими окупантами їхав із продуктового ярмарку, де продавав урожай.