У Baza заявили, що в будинку сестри глави "Роскосмосу" Рогозіна знайшли тіло поруч із $9 тис. У "Роскосмосі" інформацію назвали фейком

Поруч із тілом лежали пачка із приблизно $9 тис. і розпочата пляшка горілки
Фото: depositphotos.com
У Росії на території заміського будинку сестри глави "Роскосмосу" Дмитра Рогозіна Тетяни Філіппової знайшли тіло 48-річного Дмитра Сака, повідомив Telegram-канал Baza. У пресслужбі "Роскосмосу" відмовилися коментувати "РИА Новости" інформацію про можливу смерть працівника сестри Рогозіна і назвали її фейком.

У селі Подушкіно Московської області на території заміського будинку сестри глави "Роскосмосу" Дмитра Рогозіна Тетяни Філіппової виявили тіло чоловіка. Про це 16 січня повідомив Telegram-канал Baza.

За інформацією Telegram-каналу, тіло 48-річного Дмитра Сака знайшов охоронець резиденції, у якій живе жінка.

"Охоронець звернув увагу на великий шар снігу на ділянці і зателефонував помічнику Дмитрові, який відповідав за прибирання території. Коли той не взяв трубки, співробітник служби безпеки вирішив зайти до нього в будинок для обслуговувального персоналу. В оселі для прислуги він виявив мертвого Дмитра", – ідеться в повідомленні.

За даними каналу, поруч із тілом лежали пачка із приблизно $9 тис. і розпочата пляшка горілки. Прибулі на виклик поліцейські не виявили на тілі померлого ознак насильства.

Причини смерті поки не повідомляють.

У пресслужбі "Роскосмосу" відмовилися коментувати "РИА Новости" інформацію про можливу смерть працівника сестри Рогозіна, що з'явилася, і назвали її фейком.

За інформацією джерела агентства, загиблий чоловік виявився громадянином України. Він жив у сусідньому будинку і помер ще 2 січня від зупинки серця. Жодного стосунку до сестри Рогозіна чоловік не мав, повідомило джерело.