У Москві в ставку виявили тіло члена делегації Північної Кореї – Telegram-канали

Кім Кук Чоль "не витерпів московської спеки", пишуть пабліки
Фото: Baza / Telegram

У Зеленоградському адміністративному окрузі Москві потонув 64-річний Кім Кум Чоль із Північної Кореї, який прибув до столиці країни-агресора Росії у складі делегації КНДР. Про це 16 липня повідомив Telegram-канал Shot.

"64-річний Кім Кум Чоль був представником корейського сільгосппідприємства, він приїхав до Москви у складі делегації та жив у посольстві КНДР. У спеку іноземець пішов освіжитися й відпочити на пляж "Ангстрем" у Зеленограді й зник. [...] Наступного дня тіло корейця спливло на поверхню ставка, його вже впізнали", – ідеться в пості.

За даними Shot, "тривогу забили колеги Кіма, які за кілька годин виявили на березі тільки його речі", вони й звернулися до поліції.

Telegram-канал Baza пише, що інцидент стався 11 липня, коли Кім Кук Чоль "не витерпів московської спеки" і вирушив купатися на ставок.

"У якийсь момент перекладач зрозумів, що давно не бачив Кіма. Водночас особисті речі корейця й далі лежали біля берега, акуратно складені. Співробітник посольства звернувся до поліції із заявою про зникнення", – зазначає паблік.