У МЗС України підтвердили загибель українки у ДТП у Словаччині. Двох людей госпіталізовано

У Словаччині сталася смертельна ДТП за участю українців
Фото: depositphotos.com

У Міністерстві закордонних справ України повідомили, що внаслідок ДТП у Словаччині двох українців госпіталізовано в лікарню міста Нітра.

В аварії мікроавтобуса з українською реєстрацією у Словаччині одна громадянка України загинула, двох українців із травмами було госпіталізовано. Про це 23 листопада "Укрінформу" повідомили у пресслужбі МЗС України.

За інформацією посольства України у Словаччині, ДТП за участю мікроавтобуса Mercedes Sprinter з українською реєстрацією сталася сьогодні на трасі R1 поблизу села Тековське Нємце Нітрянського краю.

"Унаслідок ДТП загинула одна громадянка України, двоє громадян України отримали травми та були госпіталізовані до лікарні міста Нітра. Наразі тривають слідчі дії щодо розслідування причин аварії. Справа перебуває на контролі посольства України у Словаччині", – повідомили у МЗС.

За інформацією місцевої поліції, уранці 23 листопада на автотрасі в районі села Тековське Нємце на заході Словаччини у ДТП потрапив мікроавтобус, за кермом якого перебував українець.

За попередньою версією правоохоронців, водій Mercedes Sprinter заснув за кермом і врізався у вантажівку Iveco перед собою.