У Німеччині позашляховик на швидкості в'їхав у натовп пішоходів. Є загиблі і десятки постраждалих

Інцидент стався в центрі міста
Фото: ЕРА
Унаслідок наїзду позашляховика на натовп пішоходів у центрі німецького Тріра є постраждалі та загиблі, серед них дитина, повідомили в поліції. За даними ЗМІ, загинуло щонайменше чотири людини.

1 грудня в місті Трір у федеральній землі Рейнланд-Пфальц на заході Німеччини позашляховик в'їхав у натовп перехожих, повідомило видання Focus.

Водій їхав на швидкості 70–80 км/год, не сигналив і лише прискорювався, повідомили виданню очевидці. Унаслідок інциденту загинуло кілька людей, зокрема дитина, кілька постраждало, повідомила пресслужба поліції у Twitter.

Видання Trierischer Volksfreund пише, що йдеться щонайменше про чотирьох загиблих і не менше ніж 30 постраждалих. За даними Focus, загинула маленька дівчинка, очевидці розповіли виданню, що бачили, як після удару в повітря підкинуло дитячий візочок.

Водія позашляховика затримали, поінформували в поліції, це 51-річний громадянин Німеччини. Як повідомила "Немецкая волна", чоловік чинив опір під час затримання.

Центр міста оточили, жителів Тріра поліція просить уникати відвідування цієї території. Мотиви затриманого поки невідомі.