У Підмосков'ї горить адмінбудівля, люди стрибають із восьмого поверху. Telegram-канали пишуть про сімох загиблих

Горять поверхи до восьмого включно
Фото: Baza / Telegram

24 червня в місті Фрязіно в Московській області країни-агресора Росії спалахнула пожежа, поінформувало в Telegram МНС РФ.

"У підмосковному Фрязіно співробітники МНС Росії гасять адміністративну будівлю, рятують людей із задимлених приміщень", – ідеться в повідомленні.

Російське відомство зазначило, що горить із п'ятого до восьмого поверху будівлі, і показало відео з місця події.

"Площа пожежі у Фрязіно збільшилася до 4500 м&³2;", – наголосили у МНС.

Займання гасять уже два вертольоти.

Пропагандистське агентство ТАСС показало відео моменту вибуху всередині будівлі. У РФ стверджують, що вибухнув газовий балон.

Telegram-канал Baza показав відео, як із восьмого поверху будівлі, яка горить, вистрибнула людина (відео не рекомендують дивитися людям зі слабкою нервовою системою), і стверджує, що жертвами пожежі стало щонайменше семеро людей.

"Радио Свобода" повідомило, що, згідно з відкритими джерелами, будівля, яка горить, належить НДІ "Платан", котрий є частиною оборонно-промислового комплексу.

"Про пожежу в будівлі НДІ "Платан" спочатку повідомили представники влади. Згодом у "Роселектроніці" заявили, що будівля, яка горить, не має стосунку до НДІ "Платан" і перейшла у приватну власність у 90-ті роки. Стверджують, що там розташовані офіси різних компаній", – ідеться в матеріалі.