У Ростовській області горить уже дві нафтобази одночасно. Уночі БПЛА атакували комбінат Росрезерву "Атлас". Відео

Є великий ризик, що вогонь перекинеться на сусідні ємності на комбінаті "Атлас", зазначив Telegram-канал "Это Ростов новости"
Фото: Новости Ростова-на-Дону / Telegram

У Каменському районі Ростовської області країни-агресора РФ після нічної української атаки горить нафтобаза. Про це 28 серпня проінформував Telegram-канал "Это Ростов новости", опублікувавши відео.

Глава області Василь Голубєв повідомив у Telegram, що приблизно о 3.00 у Ростовській області нібито збили чотири БПЛА.

Про удар по нафтобазі під Каменськ-Шахтинськом повідомили місцеві жителі, вони чули характерний звук БПЛА й вибух, зазначив Telegram-канал "Осторожно, новости".

Як наголосив Telegram-канал "Это Ростов новости", є великий ризик, що вогонь перекинеться на сусідні ємності на комбінаті Росрезерву "Атлас". Зазначено, що це не перша атака, 3 серпня на "Атлас" уже прилітали дрони ЗСУ.

Диму стільки ж, як і під час пожежі на іншій нафтобазі в Пролетарську Ростовської області, повідомив Telegram-канал "Это Ростов новости".

Пізніше він додав, що "валить густий чорний дим", шлейф від місця пожежі "розтягнувся вже на півтора десятка кілометрів".

Контекст:

Нафтобаза у Пролетарську загорілася після атаки дронів 18 серпня. Генштаб ЗСУ тоді повідомляв про вдалий удар по комбінату "Кавказ", який належав Росрезерву і, за даними місцевих ЗМІ, який перейменували 2023 року (зараз у публікаціях російських медіа ця нафтобаза фігурує як підприємство "Флагман").

23 серпня, за твердженням роспропаганди, нафтобаза в Пролетарську знову зазнала атаки БПЛА.