У ще одного члена уряду РФ діагностували коронавірус

Коронавірус діагностували у глави мінбуду РФ та одного з його заступників
Фото: EPA

Глава міністерства будівництва та житлово-комунального господарства Росії Володимир Якушев ухвалив рішення про госпіталізацію, повідомили в міністерстві.

Міністр будівництва та житлово-комунального господарства Російської Федерації Володимир Якушев заразився коронавірусною інфекцією COVID-19. Про це повідомляє пресслужба міністерства в Telegram-каналі.

"Глава мінбуду Росії Володимир Якушев ухвалив рішення про госпіталізацію. У міністра та одного з його заступників Дмитра Волкова діагноз "коронавірус" підтверджено результатом КТ", – ідеться в повідомленні.

"Проходитиму лікування під наглядом лікарів в одній із міських лікарень. Залишаюся на зв'язку", – наводить канал слова Якушева.

У міністерстві повідомили, що виконувачем обов'язків міністра будівництва і ЖКГ Росії призначено Микиту Стасишина.

30 квітня стало відомо, що російський прем'єр-міністр Михайло Мішустін заразився коронавірусом.

Спалах коронавірусної інфекції COVID-19 виник у грудні 2019 року в китайському Ухані. 11 березня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією.

За даними американського Університету Джонса Гопкінса, коронавірусом у світі заразилося понад 3,3 млн осіб, понад 235 тис. із них померло, більше ніж 1,03 млн вилікували.

У Росії зафіксовано 114 431 випадок зараження, померли 1169 людей.