У Великобританії чоловіка обвинувачують у вбивстві пари похилого віку. Він міг залишити останки тіл у валізах на мосту

Останки тіл знайшли у валізах на Кліфтонському підвісному мосту
Фото: depositphotos.com

У Брістолі 34-річного Йостіна Андреса Москеру обвинуватили в убивстві двох чоловіків, чиї останки виявили у валізах на Кліфтонському підвісному мосту. Про це 15 липня повідомила пресслужба міської поліції Лондона. 

Зазначають, що жертвами стало двоє пенсіонерів – 62-річний Альберт Альфонсо та 71-річний Пол Лонгворт. Пара жила разом у квартирі на заході Лондона. Пол Лонгворт був британцем, його партнер був родом із Франції, але набув британського громадянства. Підозрюваний знав своїх жертв, ідеться в повідомленні поліції.

Пізно ввечері в суботу 10 липня поліція заарештувала чоловіка, який підозріло поводився на Кліфтонському підвісному мосту.

Імовірний нападник залишив одну валізу й покинув місце злочину. Невдовзі правоохоронці знайшли другу валізу. У них обох були людські останки.

12 липня поліція виявила людські останки також у квартирі пенсіонерів. У поліції припускають, що обидва інциденти пов'язані між собою.

34-річного Москеру заарештували вранці 13 липня. Йому висунули обвинувачення у двох убивствах.

Дані розслідування поки не вказують на гомофобні мотиви. Тому справу класифікують як злочин на ґрунті ненависті згідно з національним законодавством.