У закритому місті РФ автобус на смерть збив шістьох співробітників "Росатому"

За попередніми даними, в автобуса відмовили гальма
Фото: 66.мвд.рф
Уранці 10 червня у Свердловській області РФ у закритому адміністративно-територіальному утворенні "місто Лісний" сталася ДТП за участю автобуса, жертвами якої стали шість осіб. Про це поінформував підрозділ МВС РФ у Свердловській області.

Серед загиблих – три жінки віком від 37 до 57 років і троє чоловіків, яким було від 44 до 62 років.

Ще п'ятьох осіб госпіталізовано у стані різного ступеня тяжкості.

За даними МВС, в автобуса ПАЗ на крутому спуску відмовили гальма, і приблизно 30 пасажирів попросили "згрупуватися і триматися за поруччя".

"Автобус пробив ворота промислового підприємства та скоїв наїзд на пішоходів, які йшли на роботу. Від сильного удару ворота впали і придавили кількох людей. Ще кількох громадян травмував некерований автобус", – ідеться в повідомленні відомства.

За кермом був водій із 31-річним стажем, ознак сп'яніння у нього не виявили.

На автопідприємстві правоохоронці з'ясовують, чи була перед рейсом техперевірка.

Слідчий комітет РФ порушив кримінальну справу за ч. 3 ст. 238 (надання послуг, що не відповідають вимогам безпеки життя і здоров'я споживачів, що призвело з необережності до смерті двох і більше осіб) Кримінального кодексу РФ.

Гендиректор комбінату "Электрохимприбор" Сергій Жамілов розповів, що всі шестеро загиблих – співробітники їхнього підприємства, пише Е1.RU. За даними Жамілова, ще дев'ятеро співробітників "Электрохимприбора" перебувають у лікарні.

Контекст:

Комбінат "Электрохимприбор" входить до складу державної корпорації "Росатом".