Унаслідок авіаудару по сирійському Ідлібу загинули 19 осіб – Сирійська цивільна оборона

Ідліб знову зазнав авіаудару
Фото: ЕРА

Сьогодні по декількох районах сирійської провінції Ідліб було завдано ударів, імовірно, сирійською та російською авіацією, повідомив чиновник Сирійської громадянської оборони.

Щонайменше 19 людей загинули внаслідок авіаударів, завданих, імовірно, російськими та сирійськими військовими літаками у кількох районах сирійської провінції Ідліб, повідомляє Al Jazeera з посиланням на дані місцевого чиновника Сирійської громадянської оборони.

"19 осіб було вбито сьогодні. На Хан-Шейхун, Маарет Аль-Нумаан, Джіср-Еш-Шугур та інші території зранку було спрямовано удари, імовірно, російських і сирійських літаків", – заявив представник цивільної оборони.

Унаслідок авіаудару по лікарні в Аль-Джамі загинуло щонайменше троє пацієнтів, ще четверо дістало поранення.

Сирійська обсерваторія з прав людини сьогодні повідомила, що внаслідок авіаударів, завданих, імовірно, російськими літаками, у провінції Ідліб загинули щонайменше 16 осіб, серед яких семеро дітей у віці до 18 років.

Військовий конфлікт у Сирії триває з 2011 року. У бойових діях беруть участь урядові війська, опозиціонери, радикальні ісламісти, курди та інші сили. Значну частину Сирії контролюють бойовики ІДІЛ.