Унаслідок пожежі в будівлі ФСБ у російському Ростові-на-Дону є загиблий, мешканців сусідніх будинків евакуйовують

Унаслідок пожежі загинула одна людина
Фото: 161.RU | Новости Ростова / Telegram
Під час пожежі в будівлі прикордонного управління ФСБ у регіоні в Ростові-на-Дону (Росія) 16 березня загинула одна людина, двоє постраждали. Про це повідомляє ТАСС, посилаючись на інформацію від екстрених служб.

Джерело додало, що пожежа сталася внаслідок вибуху.

Кореспондент агентства повідомляє, що мешканців довколишніх будинків евакуювали. Це житловий будинок на вулиці Сіверса, 26 та студентський гуртожиток митної академії на Сіверса, 24. Будівля, у якій сталася пожежа, розташована за адресою: вулиця Сіверса, 20.

В адміністрації міста зазначили, що загрози для мешканців багатоквартирних будинків, розташованих поряд із місцем НП, немає. Голова адміністрації Ростова-на-Дону Олексій Логвиненко виїхав на місце інциденту.

Губернатор Ростовської області Василь Голубєв озвучив причину того, що сталося. За попередніми даними, причиною пожежі стало замикання електропровіддя всередині приміщення, написав він у Telegram.

Вогонь, який поширився, спричинив вибухи резервуарів із паливно-мастильними матеріалами. Пожежа поширилася на площі 800 м&³2;, унаслідок чого обвалилося дві стіни.

Контекст:

16 березня в будівлі прикордонного управління ФСБ РФ у Ростовській області в Ростові-на-Дону сталася пожежа. ЗМІ повідомляли, що внаслідок цього почали детонувати боєприпаси. Повідомляли про двох постраждалих, одного з яких госпіталізували в тяжкому стані.