Футбольна збірна України виграла в команди Туреччини. Фоторепортаж

Українці перемогли в Харкові
Фото: National Football Team Of Ukraine / Facebook
У поєдинку футбольних збірних України та Туреччини, який відбувся в Харкові ввечері 2 вересня, перемогла українська команда. Обидва м'ячі забив нападник німецького клубу "Боруссія" (Дортмунд), колишній київський динамівець Андрій Ярмоленко. Перемога дала змогу українській збірній очолити відбіркову групу чемпіонату світу 2018 року. Фотографії з поєдинку опубліковані у Facebook Федерації футболу України.

У поєдинку між футбольними збірними України та Туреччини, який проходив сьогодні в Харкові в межах відбору на чемпіонат світу 2018 року, господарі поля виграли з рахунком 2:0.

Онлайн-трансляцію матчу вело видання "ГОРДОН".

Обидва м'ячі забив нападник німецького клубу "Боруссія" (Дортмунд) Андрій Ярмоленко. На 18-й хвилині екс-динамівець скористався передачею Віктора Коваленка, а на 42-й – передачею Євгена Коноплянки.

Перемога дала змогу збірній України обійти збірну Туреччини в турнірній таблиці. Тепер в українців 14 очок, а в їхніх сьогоднішніх суперників залишилося 11. Після нинішньої поразки Ісландії від Фінляндії (0:1) та зірваного дощем матчу між Косово й Хорватією українська команда очолила групу. В Ісландії та Хорватії залишається по 13 очок.

Перед матчем вболівальники виконали на стадіоні в Харкові гімн України. На трибунах усі підвелися, тримаючи в руках шарфи в кольорах українського прапора.

Безпеку на стадіоні та в його околицях гарантувало 3300 правоохоронців, до охорони громадського порядку задіяли кінні патрулі.