Кличко і Джошуа провели відкриті тренування перед поєдинком. Фоторепортаж

Поєдинок Джошуа Кличко відбудеться 29 квітня на стадіоні "Вемблі"
Фото: ЕРА
Український боксер Володимир Кличко та його суперник британець Ентоні Джошуа, які вийдуть на ринг 29 квітня на стадіоні "Вемблі" в Лондоні, провели відкриті тренування для преси. "Ви бачили його м'язи? Ви бачили, наскільки небезпечний цей хлопець і на що він здатний, нокаутувавши всіх своїх попередніх суперників? Ми знаємо один одного, провели досить раундів і вивчили один одного, щоб розуміти, чого очікувати. Я бачив деякі моменти, які збираюся використати", – цитує Кличка його сайт. На тренуваннях боксерів були присутні кілька сотень уболівальників.

Пряму трансляцію поєдинку буде вести телеканал "Інтер", вона розпочнеться о 20.30 за київським часом. Сам бій почнеться трохи пізніше – після андеркарту та представлення суперників. Видання "ГОРДОН" вестиме текстову онлайн-трансляцію.

Великий бій між Кличком і Джошуа на "Вемблі". Візитки боксерів

Для Володимира Кличка цей бій – перший із листопада 2015 року, коли він програв рішенням суддів британцеві Тайсону Ф'юрі. У разі перемоги над Джошуа Кличко зможе повернути три з п'яти чемпіонських поясів, які він втратив у 2015-му: IBF, WBA і IBO. Пояс чемпіона WBO, який належав Володимиру, наприкінці 2016 року завоював новозеландський боксер Джозеф Паркер. Звання чемпіона за версією журналу The Ring зараз у Тайсона Ф'юрі, Кличко йде слідом за ним. Щоб повернути звання чемпіона, Кличко повинен або перемогти Ф'юрі, або перемогти Деонтея Вайлдера (другий після українця в рейтингу).

У разі поразки українця Джошуа до свого поясу чемпіона IBF додасть вакантні титули чемпіона WBA і IBO.

Бій Джошуа – Кличко. Онлайн-трансляція

Майбутній поєдинок уже побив рекорд відвідуваності у Великобританії: квитки на шоу купили 90 тисяч людей – це максимум із 1939 року.