У Києві на Майдані проходить акція "Кава на Хрещатику". Фоторепортаж

Фото: Олексій Панич / Facebook

У неділю, 24 грудня, в Києві проходить акція "Кава на Хрещатику". Активіст, філософ Олексій Панич написав у Facebook, що на захід зібралося 45 тис. осіб. "У сухому залишку: побачилися, розвіртуалізувалися, обмінялися "рошенками", попили кави/чаю, поусміхалися... Хто хотів на аполітичну акцію – прийшов на аполітичну. Хто хотів на політичну – спокійно собі прийшов на політичну. І не на одну, а на десяток мікроакцій одразу", – повідомив Панич.

На заході 24 грудня на Майдані Незалежності присутні учасники АТО і волонтери.

Екс-президент Грузії і лідер "Руху нових сил" Михайло Саакашвілі уранці 24 грудня повідомив, що президент України Петро Порошенко під виглядом акції охочих попити кави "виводить на Хрещатик Антимайдан".

Партія "Національний корпус" заявила у Facebook, що людям "набрид довготривалий цирк, головними клоунами в якому виступають чинний президент України Петро Порошенко і колишній президент Грузії Саакашвілі". Активісти "Національного корпусу" вивісили на торговельному центрі "Глобус" банер із написом: "Мішу – у Грузію. Петю – в Гагаузію" і запалили фаєри.