Путін наказав завдати удару по житловому масиву в Бєлгороді, так само, як 20 років тому наказав ФСБ підірвати житлові будинки в Москві та Волгодонську

Фото: Антон Геращенко / Facebook

Путін вирішив згадати давнину і наказав завдати удару по житловому масиву в Бєлгороді, так само, як 20 років тому віддав наказ ФСБ підірвати житлові будинки в Москві та Волгодонську, щоб використати це як привід для реваншу в чеченських війнах.

Цинічний удар Путіна по Бєлгороду був також спробою змістити увагу світової спільноти із жахливих ракетних ударів по Києву, Кременчуку, Одесі, які вкотре вразили весь світ своєю безглуздістю та жорстокістю. А також об'єднали лідерів НАТО і G7 у бажанні дати більше зброї та допомоги Україні.

Завдання, які намагається розв'язати Путін, віддаючи наказ здійснювати теракти проти власного народу, є такими.

По-перше, офіційні особи та роспропаганда хором заявлятимуть, що ударів по Бєлгороду завдавали з використанням західної зброї. Мета проста – спробувати завдяки використанню залишків своєї агентури в медіа та експертних колах на Заході зупинити дедалі більші постачання озброєнь в Україну.

Путін та його генерали розуміють, що якщо Україні передадуть не 11, а 111 (а ще краще 211) HIMARS із керованими ракетами, які б'ють на 70 км, то це буде смуга випаленої землі, де не буде жодного штабу, складу чи скупчення військової техніки росіян.

Друге завдання удару по Бєлгороду, здійсненого за вказівкою Путіна, – це поступово готувати росіян до неминучості загальної або часткової мобілізації.

Для Путіна та його генералів уже очевидно, що з кадировського поголів'я та жменьки найманців-вагнерівців плюс мобілізованих насильно українців з окупованих територій неможливо створити армію, здатну продовжувати наступ навіть на Донбасі.

Що це за армія, яка 25 км до Лисичанська йшла 128 днів за тотальної переваги в артилерії та бронетехніці?

Одного удару по Бєлгороду для створення загальної істерії явно замало, тому будуть і інші вибухи будинків.

Тому на місці жителів прикордонних з Україною областей, особливо обласних центрів – Курська, Брянська, Воронежа, Ростова-на-Дону – я б поїхав до рідних в інші регіони, щоб не стати ще однією статистичною жертвою для терактів ФСБ.

ЗСУ завдає ударів із використанням західної зброї лише по військових цілях на території, окупованій ворогом.

Зокрема, учора в Первомайську Луганської області було знищено гігантські склади боєприпасів, накопичені для наступу на Бахмут і Слов'янськ. А цієї ночі було успішно знищено склади та центри управління військами у Мелітополі.

Те саме буде і зі складами та військовими базами росіян і на всіх окупованих територіях.

Відплата неминуча!

Джерело: Антон Геращенко / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора