Дугін уже закликає бомбити Давос. Але світ досі сподівається, що Путін наїсться Україною і, перетравлюючи її, років на 10 затихне

Фото: nevzorovofficial / Instagram

Кремлівський ідеолог закликає "бомбити Давос".

Дугін: "Глобалісти Давоса відчули себе вершниками Апокаліпсису або навіть караючими ангелами. Я думаю, що настав час бомбити Давос".

Доля нещасної планети залежить від президентів, міністрів, глав НАТО, Пентагону, світових розвідок тощо. Серед них є милі й привабливі персонажі. Але всі вони, на жаль, тупуваті.

Як засвідчують події останньої епохи, вони не вміють бачити очевидності та прораховувати вектори подій. Якби вміли, то діяли б зовсім інакше. Без дипломатичних шмарклів. Без вагань і сумнівів. Усе б давно стало на свої місця. Скрізь закінчилися б смерть і розруха.

Найпростіший аналіз політичної крові Путіна дає наступний розклад: 85% – чистий гітлеризм, 10% – чекізм і 5% – отруйна слина Дугіна, Ільїна, Достоєвського й інших ідеологів російського расизму.

Істота з такою "кров'ю", діставши серйозну владу, бомби, армію й апарат насильства, неминуче має забезпечити людство дуже великою бідою.

Зазначимо, що той же Гітлер не мав жодної "школи". Він сволота-самоучка. А Путін пройшов довге навчання в надрах КДБ й увібрав у себе все те, що прославило цю організацію у 1932–1947 роках.

Світ обачний і мудрий особин із такими "аналізами політичної крові" давно б ізолював чи забетонував. Але реальний світ досі сподівається, що у кремлівського маніяка "дах" стане на місце. Наївняк із НАТО думає про "переговори". Бовдури ООН вірять у те, що Путін наїсться Україною і, перетравлюючи її, на 10 років затихне.

Ніхто не наважується глянути в очі страшній правді.

Джерело: Невзоров / Telegram