Невже Путін не розуміє, що сам зізнається в організації замаху на Навального? Тоді нічого ображатися, коли тебе називають "убивцею"

Фото: Андрей Лошак / Facebook

Любов Соболь за проникнення у квартиру імовірного отруювача Навального засудили до року виправних робіт. Проти самого отруювача, який дав докладні свідчення самому Навальному, справи не порушено, навпаки, його ретельно ховають від громадськості. Як і інших імовірних учасників замаху, які всі до одного є чинними співробітниками ФСБ.

Проти ментів, які злили розслідувачам бази даних, кримінальні справи порушують, а проти отруювачів – ні. У законі написано: "Керівництво діяльністю Федеральної служби безпеки здійснює президент Російської Федерації". Виходить, президент країни покриває вбивць і санкціонує переслідування жертви замаху й усіх, хто намагається розслідувати цю справу.

Невже Путін не розуміє, що в такий спосіб він на очах у всього світу, по суті, зізнається в тому, що замах на Навального організував він сам? Що він і є замовником цього злочину? Чи він про такі дрібниці вже взагалі не париться? Ну, тоді нема чого ображатися, коли президент наддержави називає тебе "вбивцею".

Джерело: Андрей Лошак / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора