Уся російська верхівка на чолі з феесбешним диктатором сяде на лаву підсудних. Російські варвари відповідатимуть за все

Фото: Ростислав Гордон / Gordonua.com

Путіна чекає кримінальна відповідальність за тяжкі міжнародні злочини. Сьогодні ми стали на крок ближче до справедливості. Міжнародний кримінальний суд видав ордер на арешт цього злочинця і так званої російської уповноваженої із прав дитини Львової-Бєлової. Слідчі Міжнародного трибуналу висувають їм обом обвинувачення в організації незаконного вивезення українських дітей до Росії.

10 днів тому в ефірі ВВС на тему викрадення росіянами українських дітей я висловив упевненість, що Путін і Львова-Бєлова постануть перед трибуналом за цей злочин. Сьогодні ми бачимо важливий крок до цієї мети. МКС видав ордер на арешт чинного президента держави. Це вже вирок і йому, і його банді, й усій Росії.

Цілеспрямоване вивезення неповнолітніх громадян України є складовою геноциду українського народу. Немає сумнівів, що вся російська верхівка на чолі з феесбешним диктатором сяде на лаву підсудних. І за викрадення українських дітей, і за злочини проти українських військовополонених, і за навмисні обстріли житлових об’єктів та цивільної інфраструктури, і за наказ масово ґвалтувати та розстрілювати беззахисних людей. Цих злочинів значно більше. Зібрані докази й свідчення вже склали не одну тисячу томів.

Наступний крок – створення спеціального трибуналу та притягнення російських нелюдів за скоєння злочину агресії.

Україна переможе. Російські варвари будуть відповідати за все.

Джерело: Арсеній Яценюк / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора