Про Крим нам розкажіть, Ксеніє. Там зараз ваша країна 1937 рік будує, не чули?

Фото: Тарас Березовец / Facebook

Російська журналістка Ксенія Собчак – "ідеальний патерн ліберального ватництва з купою штампів і нерозуміння реалій України", уважає політолог Тарас Березовець.

Змусив себе подивитися відеозвернення Ксенії Собчак до Петра Порошенка. Саме змусив, адже приблизно розумів, із чим доведеться зіткнутися.

Собчак – такий ідеальний патерн ліберального ватництва з купою штампів і нерозуміння реалій України. Що не дивно, якщо формувати думку про поточні події в Україні з ефіру "Дождя". Інакше би дорога Ксенія не верзла відвертих нісенітниць про те, що 25 млн користувачів "ВКонтакте" й "Одноклассников" разом вийдуть на Майдан палити шини та скидати владу.

Не вийдуть, тому що цієї конкретної хвилини вони зайняті тим, що реєструються у Facebook і Instagram і перезаливають сюди фоточки. І так, не потрібно коментувати того, у чому ви, м'яко кажучи, ні чорта не розумієте. Вам же порадили добрі люди: покритикуйте Кадирова. Там геїв переслідують і вбивають, якщо ви не в курсі. Хоча так, це ж далеко, у Чечні, не те що в Україні.

Ну або про Крим нам розкажіть, там зараз ваша країна 1937 рік будує, не чули?

І наостанок. В Україні, в. На – це на Камчатці. Ну або на Курилах у крайньому разі, шановна Ксеніє.

Джерело: Тарас Березовец / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора