Кремль не шукає простих шляхів для повернення в ПАРЄ. Ок, Москво, і далі видаляй собі апендицит через дупу. Ви таке любите

Російські ЗМІ почали підготовку до формування позиції для внутрішнього споживання, нібито РФ сама хоче покинути Раду Європи, зазначив член української делегації в ПАРЄ, народний депутат, позафракційний Борислав Береза.

У передчутті проблем і виключення з Ради Європи російські ЗМІ почали підготовку до формування позиції для внутрішнього споживання. Мовляв, це не їх викидають, а вони самі вирішили.

Кремлівські бубочки, годі шукати собі виправдання. Почніть виконувати резолюції ПАРЄ – припиніть анексію Криму і зупиніть воєнні дії на Донбасі, поверніть усіх українських заручників, утримуваних у Росії, і повертайтеся собі спокійно працювати в ПАРЄ.

Далі будемо вести діалог про російську компенсацію Україні за кримінальні дії Кремля, і цим можна запустити зняття санкцій із РФ. Але Кремль не шукає простих шляхів. Ок, Москво, і далі видаляй собі апендицит через дупу. Ви таке любите.

Джерело: Борислав Береза / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора