Пацани на передовій кладуть свої життя, щоб любителі ідеї "какая разніца" могли їздити в Рашку за підтримки керівництва України

Фото: Борислав Береза / Facebook

Нинішня українська влада не припиняє "днопоглиблювальних робіт", зазначив колишній позафракційний народний депутат Борислав Береза.

От як не перейти на матюки після такого? Міністр культури, молоді і спорту Володимир Бородянський ляпнув феєричну нісенітницю: "Треба розрізняти виступи спортсменів за кордоном, зокрема й у Російській Федерації, і виступи артистів. Для того, щоб ефективно боротися за медалі у світі, ми повинні виступати на території держави-агресора".

Перекладу з чиновницької мови на людську. Якщо прийти додому до Бородянського, дати йому в морду, відібрати у нього кухню й вітальню, потім спалити його машину, то буде абсолютно нормальним, щоб той, хто зробив усе вище перераховане, запросив його потім на круглий стіл щодо питання соціальної проблематики в сучасній поезії. А Бородянський піде й буде обговорювати цю проблематику з тим, хто таке з ним зробив. Адже це треба для того, щоб поезія розвивалася й сягала нових висот. Так?

Я так розумію, що пацани на передовій кладуть свої життя й захищають нас від російської зброї саме для того, щоб Бородянський міг таке ляпнути, а любителі ідеї "какая разніца" могли б їздити в Рашку за підтримки керівництва країни, у якій анексували одну частину території, окупували іншу частину території, зруйнували частину її інфраструктури й убили величезну кількість її громадян? Де ж таких набрали? Бачу, що весь цей "мононабрід" не припиняє днопоглиблювальних робіт.

Джерело: Борислав Береза / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора