Покажіть хоч одну країну у світі, де міністр списав би у трупи всіх громадян віком від 65 років і залишився на своїй посаді

Фото: Borislav Bereza / Facebook

Міністр охорони здоров'я України Ілля Ємець визнав, що не рятуватиме тих, кому більше ніж 65 років, зазначив колишній позафракційний нардеп Борислав Береза.

Покажіть мені хоч одну цивілізовану країну у світі, у якій би міністр списав у трупи всіх громадян віком від 65 років, назвав би їх трупами і залишився на своїй посаді. Але в Україні все саме так. Ілля Ємець, міністр охорони здоров'я України, озвучив саме це.

"Ми ж знаємо статистику, скільки в нас людей віком від 65 років. Хоча це і прикро, але середня тривалість життя для чоловіків, по-моєму, становить 65 років. Тому я скажу відверто, що фінансисти, які нам мають допомагати, починають розраховувати на тих людей, які в нас ще живі. Я не жартую і не лякаю. Я постійно кажу: ви підрахуйте, скільки нам треба виділити фінансів на живих людей, а не на трупи", — сказав Ємець.

Загалом ця цинічна істота визнала, що він не рятуватиме тих, кому більше ніж 65 років. А про себе він не хвилюється. До того ж він знає про ВІП-палати для себе, своїх близьких та інших представників влади України. Може, він і дуже гарний хірург, але як людина він повне лайно.

Це його виборці Зеленського обрали всі разом. А в Кабмін його вибрав Зеленський. І це треба пам'ятати.

Джерело: Borislav Bereza / Facebook