Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки

Фото: Boryslav Bereza / Facebook

Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами.

Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про наступну жертву я знав трохи раніше від своїх джерел, але що в цьому смішного? Це якраз логічно.

Убивства опонентів, які мали в суспільстві полярних прихильників, призведе не лише до напруження, а й до створення хаосу. А ще трохи знаю про інші потенційні жертви. І все це вписується в системну схему по розгойдуванню країни й запуску в суспільстві деструктивних процесів.

Додайте до цього фактор наступних потенційних убивств релігійних осіб із протилежними поглядами, а після того – відомого військового. Що будемо мати в підсумку? Тотальну недовіру, напруженість у суспільстві і внутрішнє протистояння, а далі – хаос. Це, до речі, вписується в "доктрину Герасимова". Поцікавтеся.

Найбільше мені цікаво не те, хто повинен був бути виконавцем, хоча і це важливо, а ті, хто займався промивкою мізків виконавцям і смикав за ниточки. От це найважливіше.

Джерело: Березовый сок / Telegram