Протягом доби із хвостиком камери в Києві зафіксували майже 70 тис. порушень ПДР. Із такою кількістю правопорушень МВФ нам уже не потрібний

Фото: Борислав Береза / Facebook

Велика кількість порушень ПДР пояснює той факт, що на дорогах України гине людей більше, ніж на війні з РФ, зазначив колишній позафракційний нардеп Борислав Береза.

Зараз ви дуже здивуєтеся. Дуже сильно. Я б сказав, що неймовірно сильно. Мені одна пташка повідомила статистику щодо порушень на дорогах Києва, які зафіксували за допомогою камер. Протягом минулої доби із хвостиком, станом на 10.00, ці камери в Києві зафіксували 68 349 порушень ПДР.

Ви розумієте? Майже 70 тис. Коли ви закінчите читати цей текст, то буде вже більше. Можна сказати, що фактично з такою кількістю правопорушень МВФ нам уже не потрібен. 250 грн штрафу множимо на 70 тис. правопорушень і маємо... 17,5 млн грн у бюджет України. І це тільки протягом першої доби із хвостиком.

Але головне, що така величезна кількість порушень ПДР пояснює те, що на дорогах України гине людей більше, ніж на війні від росіян. І це страшно усвідомлювати. В Україні протягом 2019 року внаслідок ДТП загинуло 3,4 тис. осіб, серед яких 164 дитини. Кількість ДТП на дорогах України за 2019 рік сягнула 160,6 тис. Може, пора нам усім замислитися й почати цінувати життя? І своє, і чуже.

Джерело: Борислав Береза / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора