Українська делегація в ПАРЄ хоче порушити питання про Навального. А він уже попросив пробачення за свої слова, що Крим не треба повертати Україні?

Фото: Борислав Береза / Facebook

Екснардеп, лідер "Еко Партії Берези" Борислав Береза зазначив, що його не цікавить доля російського опозиціонера Олексія Навального через його заяви про окупований Росією Крим.

Українська делегація в ПАРЄ на чолі з новою головою Марією Мезенцевою хоче порушити в асамблеї питання про Навального.

Мабуть, я щось пропустив. Навальний уже попросив пробачення за свої слова про те, що Крим не бутерброд і його повертати Україні не треба? Якщо ні, то з якого переляку нова голова делегації перейнялася долею цього недофюрера? Нехай ще порушить у ПАРЄ питання про те, що її бойфренд відкриває магазини в Пітері та Москві. Чи вести бізнес із країною-агресором можна, як можна Навальному стверджувати, що Крим – це Росія?

Новій голові нашої делегації непогано б розібратися із цими питаннями. Хоча я впевнений, що у фракції "слуг" та в Зеленського тут не побачать суперечностей. Адже, наприклад, на каналі СТС у Росії починають показувати програму "Ліга сміху", яка мені колись подобалася. Просто "Квартал" продав формат росіянам. А враховуючи, хто в нас президент, голова СБУ і голова їхньої партії, то засудження не буде. Хлопці просто в Росії бабло заробляють.

Доля ж Навального мене почне цікавити після того, як він згадає, що Крим – це Україна. Те, що він хитає режим Путіна, – це плюс. Але те, що він нічим не кращий за Путіна, а такий самий імперець – це факт, а не тільки мінус. І нехай його долею будуть стурбовані ті, хто його зараз розігрує у великій грі, а не представники України в ПАРЄ. А я в сортах лайна розбиратися не планую.

Джерело: Борислав Береза / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора