Україна розташована на передньому рубежі захисту людської цивілізації від нового радянського варварства

Фото: Алекс Ливень / Facebook

Україна повинна взяти на себе підготовку Міжнародного трибуналу щодо злочинів СРСР і Росії, уважає російський опозиційний політик Костянтин Боровой.

Президентові України Порошенку Петру Олексійовичу

Шановний пане президенте,

Настав час, коли Україна повинна взяти на себе працю з підготовки Міжнародного трибуналу щодо злочинів у радянський і пострадянський (російський) період Радянської імперії.

Злочини Росії проти людяності, військові злочини, злочини проти власних громадян і громадян інших держав стали звичним явищем у сучасному світі.

Ніяк не кваліфіковані злочини імперії радянського періоду стали живильним ґрунтом для нових злочинів пострадянської Росії, яка разом із репресивною машиною КДБ сприйняла і відтворила весь арсенал злочинного радянського режиму.

Упевнений, що ваша ініціатива буде негайно підтримана країнами Балтії, Польщею, Чехією та іншими державами – жертвами радянського блоку, відомими і відповідальними політиками багатьох держав.

Головна мета цієї ініціативи – не тільки покарати скоєні злочини, але й запобігти новим.

Сьогодні Україна розташована на передньому рубежі захисту людської цивілізації від нового радянського варварства. Пропагандистські кампанії Росії руйнують не тільки єдність України, Європейського співтовариства, але й усього цивілізованого світу.

Ваш обов'язок очолити процес протистояння новому вандалізму, який загрожує всьому людству.

Готовий узяти посильну участь у цій роботі.

Джерело: "ГОРДОН"