Міхо вже шукає нову країну, яку б йому ощасливити

Від бізнесмена Сергія Курченка "розходиться дуже багато ниточок" до різних лідерів опозиції, заявив політолог, екс-нардеп Тарас Чорновіл.

Схоже, що з понеділка почнеться нова потужна кампанія атак на Луценка. Причина? ГПУ таки відстояла в Печерському суді рішення про заочне досудове слідство щодо олігарха Курченка. А від нього розходиться дуже багато ниточок до різних лідерів опозиції. Міхо вже шукає нову країну, яку б йому ощасливити, а от пробудження Гриценка з летаргічного сну прогнозувати можна.

Ні, за сам факт відкриття заочного провадження проти Курченка критикувати ризикнуть лише амебоподібні. Але тих, хто почне різними опосередкованими засобами дискредитувати це провадження і слідчі дії, вже буде значно більше.

Раптом знову озветься Горбатюк, який (припускаю, що з запізненням на пару днів) повторить свою тезу про безперспективність такого роду правочинів. Ну, він-то цими заявами постійно себе відбілює за провал справи про злочини проти Майдану. А вся команда "експертів" відпрацює "на повну котушку". Ці не стануть надто морочити собі голову, чим крити, просто відкричать купу старих заготовок.

Джерело: Taras Chornovil / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора