Зеленський несе особисту політичну відповідальність за нардепа Юрченка, бо не відмовляє собі у спокусі агітувати за "слуг народу"

Фото: ІРРП - Інститут розвитку регіональної преси / Facebook

Президент України Володимир Зеленський не має агітувати за представників "Слуги народу" під час передвиборчої кампанії, зазначив український журналіст Данило Мокрик.

Чому президент Зеленський несе особисту політичну відповідальність за корупцію депутата Юрченка та зашквари всіх інших "слуг"?

Чому він буде нести особисту політичну відповідальність навіть за всіх місцевих депутатів – "слуг", яких оберуть на виборах у жовтні?

Відповідь – на цьому скріні, вказана стрілкою. Тому що президент Зеленський сам її на себе бере.

Скріншот: Danylo Mokryk / Facebook

Бо президент Зеленський не відмовляє собі у спокусі агітувати за "Слугу народу" під час передвиборчих кампаній. Бо президент Зеленський неодноразово піарив саме "Слугу народу" у своїх зверненнях до українців (зокрема, у зверненнях щодо коронавірусної пандемії).

Звісно, він потім буде бідкатися: "А що я, я що, нянька всім, я за все відповідаю?" Точно так само, як він це вже робив раніше.

Відповідь на таке бідкання: так. Коли президент агітує за якусь політичну силу, то він бере на себе за неї відповідальність.

Президент не має у принципі такого робити. Але якщо він це вже робить, то це – історія про груздь і кузов.

Правда, я вже дуже добре уявляю короткий діалог:

– Пане президенте, яким чином ви будете нести перед українцями відповідальність за те, що призвели до влади корумповано-шкварених людей?

– Яку відповідальність? Ну придумайте мені, як я маю нести відповідальність!

Безпрограшна класика.

Джерело: Danylo Mokryk / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора