У конспірологію про двійників я не вірю, а от у тому, що Путін просто поїхав головою, – сумнівів немає

Фото: Денис Казанский / Facebook

У Telegram репостять старе відео за участю Путіна, в якому він божиться, що ніколи не нападатиме на Україну й не забиратиме Криму.

У принципі, зрозуміло, звідки береться конспірологія, що справжній Путін помер і замість нього двійник. Справді, складно повірити, що людина на відео й та істота, яка зараз на чолі Росії, – це одна й та сама особа.

Характерно, що Путін тут не просто відбріхується якоюсь односкладовою відповіддю на кшталт "не нападатиму на Україну", а переконливо пояснює, чому робити цього в жодному разі не можна. Наводить раціональні аргументи, за які зараз у Росії у в'язницю саджають. Видно, що він і справді вірив у те, що говорив. Тепер це зовсім інша людина.

У конспірологію про двійників я не вірю, а от у тому, що Путін просто поїхав головою, – я сумнівів не маю. Із цієї причини переговори з Путіним не мають жодного сенсу.

Із ним немає сенсу домовлятися не тому, що українці не хочуть миру. А просто тому, що з Путіним неможливо домовитися. Перед нами наочне підтвердження того, що будь-які слова Путіна взагалі нічого не варті. Сьогодні він буде вам так само переконливо доводити одне, а завтра знову перекреслить будь-які домовленості й відмовиться від усього сказаного та підписаного раніше.

Джерело: Денис Казанський / Telegram

Опубліковано з особистого дозволу автора