Перехід в оборону для нас зовсім не означає, що ми зупиняємося. Але час лихих кавалерійських атак із шашкою наголо пройшов. Розпочалися шахи

Фото: Єгор Чернєв / Facebook

Те, що стратегія допомоги США Україні на 2024 рік не передбачає відвоювання територій, не повинно нікого вганяти в думки, що "все пропало".

Коли росіяни тікали й виводили свої війська із Херсона, це також комусь здавалося початком кінця їхньої армії в Україні.

Їхній відступ і перехід до оборони виглядав ганебно і в Україні, і в самій Росії, але зрештою вони змогли відбити наш контрнаступ і самі перейти до наступальних дій.

Так само й ми задля майбутніх успіхів маємо скоригувати свою стратегію, накопичити сили й перегрупуватися. І лише потім розпочинати масштабні операції.

Тому 2024 рік ми маємо використати для максимального посилення власної армії, нарощування власного ВПК, зміцнення економіки й підготовки до наступного етапу.

Паралельно, відбиваючи наступ ворога, – перемелювати його в боях за кожне село, щоб за кожен метр він платив ріками власної крові.

І при цьому перехід в оборону для нас зовсім не означає, що ми зупиняємося. Там, де це буде можливим і доцільним, ми обов'язково будемо просуватися вперед і звільняти території.

Але час лихих кавалерійських атак із шашкою наголо пройшов. Розпочалися шахи.

Джерело: Єгор Чернєв (Yehor Cherniev) / Telegram

Опубліковано з особистого дозволу автора