Відстоювати позицію України стає дедалі складніше. Але друзі з Конгресу США у приватних розмовах кажуть, що питання TAURUS ще не закрито

Фото: Yehor Cherniev / Facebook

Мої друзі з Конгресу США в неформальних бесідах кажуть, що питання TAURUS ще не закрите й нам варто знову підняти цю тему. У них є певні ідеї, як переконати Шольца, і наша активність має в цьому допомогти.

Проконсультувався із цього приводу з друзями з Бундестагу. Вони цю ідею підтримали й також вірять у те, що тема остаточно не закрита. Єдине, що попросили, – почекати до завершення виборів до Європарламенту на початку червня. Тож скоро розпочнемо нову серію боротьби за TAURUS. Друзі з Бундестагу вже готові активізуватися.

ПА НАТО закликала уряди своїх країн надати Україні дозвіл бити західною зброєю по території РФ. Цього разу нашу правку прийняли не одностайно, як було в попередні рази. Проти проголосували Італія й Угорщина та німець із партії "Альтернатива для Німеччини". Допомогла кулуарна підтримка моїх друзів із Конгресу США й відкриті виступи на нашу користь делегатів із Франції, Швеції, Нідерландів, Британії, Польщі, Естонії та Литви.

Тим не менше, відчувається, що відстоювати позицію України на міжнародній арені стає дедалі складніше. Але коли нас це зупиняло?

Джерело: Єгор Чєрнев (Yehor Cherniev) / Telegram

Джерело: Єгор Чєрнев (Yehor Cherniev) / Telegram