Якщо вдасться створити чесний антикорупційний суд, який посадить Насірова, то наступного дня він подасть у суд на суддю. За моральну шкоду

Українські корупціонери мстяться навіть лікарям, які чесно роблять свою справу, зазначив інвестбанкір Сергій Фурса.

Убивця подав у суд на криміналіста, який без його права зняв відбитки пальців зі знаряддя злочину, що збіглися з пальчиками вбивці.

Ґвалтівник подав у суд на генетика, який з'ясував, що зразки ДНК на тілі жертви збіглися з даними злочинця.

Насіров подав у суд на кардіолога, який перед судом засвідчив, що під картатою ковдрою Насіров клеїв дурня і прикидався смертельно хворим.

Знайдіть зайве...

Божевільна логіка українських корупціонерів і далі нас тішить. Вони мстяться навіть лікарям, які чесно роблять свою справу. Більше ніж помстою це просто нічим пояснити. Людина знічев’я намагається відстояти корпоративну солідарність братів-корупціонерів. І зробити так, щоб усі наступні, по кого прийдуть, могли без проблем прикидатися хворими й уникати покарання. Працює ж.

А тут посміли знайти чесного лікаря. І поставили під загрозу таку класну схему. Це ж майже порівнянне за втратами з автоматичним відшкодуванням ПДВ. Бо автоматичне відшкодування ПДВ позбавило пацанів заробітку, а всі ці чесні лікарі можуть позбавити пацанів можливості не відповісти за свій заробіток.

Є підозра, що, якщо вдасться створити чесний антикорупційний суд і він таки посадить Насірова, то наступного дня Насіров подасть у суд на цього суддю. За моральну шкоду.

Джерело: Sergey Fursa / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора