Трамп послідовно вбиває свій рейтинг киянкою у ґрунт

Американські і світові ЗМІ переповнені свіжими цитатами із Трампа: як той у четвер, 19 вересня, у Вашингтоні прав євреїв у промові на честь боротьби з антисемітизмом.

На заході "Боротьба з антисемітизмом в Америці" Трамп, зокрема, заявив, що євреям, які планують голосувати за Камалу Гарріс, треба "перевірити голову". "Якщо ви єврей і голосуєте за демократів, то ви – дурень". Неодноразово в різних варіаціях повторював, що як він програє вибори, то "Ізраїль буде стерто з лиця землі", "Ізраїль буде знищено", "Ізраїль припинить своє існування за два роки", "єврейський народ зазнає серйозних втрат".

Найколоритніше: євреї, які голосують за демократів "кимось прокляті".

Ну, і в підсумку Трамп пообіцяв, як переможе, "зробити Ізраїль величним знову"/ Make Israel great again.

Так, євреїв у США офіційно десь 2% виборців. І так, вони за статистикою "найдемократичніші демократи" з усіх. Але навіщо Трампу їх відштовхувати в настільки брутальний спосіб?

Хто порадив Трампу, що за наявного схиляння штатів один по одному в бік Гарріс чи в бік патової ситуації оптимальною тактикою буде відштовхнути від себе невпевнені групи виборців? Чи це так прориваються особисті емоції Трампа щодо Гарріс, бо в неї чоловік – єврей?

Трамп послідовно вбиває свій рейтинг киянкою у ґрунт: спочатку дебати, тепер єврейські виборці... Цікаво, які заяви він зробить у Спрингфілді, Огайо, серед "їдців котів і псів"?

Джерело: Олексій Петрович Голобуцький / Facebook