Кампанія цькування Комаровського не стихає. Євгене Олеговичу, давайте дійсно порибалимо удвох?

Лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко впевнений, що "за вудкою" зможе переконати лікаря-педіатра Євгена Комаровського: для довготривалого миру в Україні необхідні системні і скоординовані з партнерами дії, а не риболовля з президентом РФ Володимиром Путіним.

Не міг промовчати. Бо так не можна – не можна виходити за межі моралі. Кампанія цькування Євгена Комаровського не стихає, вона підтримується системно і, напевно, проплачено.

Євгене Олеговичу, у мене чи у вас, немає значення де, давайте дійсно порибалимо удвох? Ви професіонал і я професіонал, кожен у своїй сфері. Упевнений, що, як і я, миру ви хочете щиро, не капітуляції, а миру – довготривалого і на гідних для України умовах.

Так само впевнений, що я вас переконаю: сеансом "риболовлі з Путіним" цього не досягти, ні вам, ні комусь іншому; потрібні наполегливі системні й добре скоординовані з нашими партнерами дії. Як швидше досягти миру і як так само системно зробити нашу країну іншою, кращою – про все це за вудкою й поговоримо, запрошую!

Джерело: Анатолій Гриценко / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора