До виборів на жодні гучні антикорупційні процеси чекати вже не варто, боротьба з корупцією перетворилася сьогодні на політичне питання

Конфлікт між директором НАБУ Артемом Ситником і главою САП Назаром Холодницьким перетвориться на протистояння двох антикорупційних структур, вважає журналіст Юрій Бутусов.

Отже, як я й прогнозував, кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів не стала позбавляти Назара Холодницького статусу прокурора. Холодницькому по суті обвинувачень оголошено догану.

Холодницького залишили на противагу Ситнику, тепер вони будуть боротися один з одним значно сильніше та масштабніше, ніж із будь-яким корупціонером, такі правила гри. Взаємні звинувачення, викриття, "зливи" інформації. Тепер конфлікт між Ситником і Холодницьким перетвориться на протистояння двох антикорупційних структур, і арбітрами в цих суперечках будуть Генеральна прокуратура та Верховна Рада.

Тобто до виборів на жодні гучні антикорупційні процеси чекати вже не варто, боротьба з корупцією перетворилася сьогодні на політичне питання, пов'язане з інтересами керівних партій, які контролюють призначення та відставки, а також підтримання в судах висунутих обвинувачень.

Джерело: Юрий Бутусов / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора