Кращою альтернативою Порошенку може бути тільки Порошенко, дії якого повністю відповідають заявам

Коли прихильники і противники президента України Петра Порошенка починають його обговорювати, складається враження, що вони говорять про різних людей, зазначив головний редактор видання "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов.

Якщо не Порошенко, то хто?

Коли прихильники і противники Порошенка починають його обговорювати, таке враження, що вони говорять про різних людей – ніби Порошенко не один, а в його образі працює ціла команда.

Кращою альтернативою Порошенку може бути тільки Порошенко, дії якого повністю відповідають заявам. Про посадити трьох друзів, про боротьбу з олігархами, про реформи за стандартами НАТО, про сильну владу, рішучі реформи. Який довіряє і прислухається до думки хоча б своїх найближчих соратників і намагається налагодити командну роботу принаймні у своєму оточенні.

Який бореться за реальну довіру всього суспільства, організовує діалог, полеміку, а не наймає ботів для імітації підтримки в соцмережах. Який намагається керувати тіньовим сектором економіки, а не скорочувати тіньовий сектор. Який говорить із народом мовою стратегій, планів, концепцій, щоб реалізовувати їх крок за кроком, і викладає їх на папері, щоб було зрозуміло виконавцям.

І такий Порошенко у нас є, він часто з'являється на трибунах – йому не можна не повірити, він говорить так, що в очах стоять сльози, він уміє торкнутися серця, він говорить як інтелектуал, як смілива людина, для якої важливі принципи, яка уважна до кожної людини.

Є тільки одна проблема – ніхто не знає, чи є шанси у такого щирого і послідовного Порошенка взяти участь у виборах. А час би вже визначитися, хто з них збирається балотуватися через якихось чотири місяці.

Будь-яка казка закінчується, і Пітер Пен має вирішити – він хоче стати реальним хлопчиком чи залишатися казковим персонажем.

Джерело: Юрий Бутусов / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора