Кримська платформа стала першою системною зовнішньополітичною ініціативою Зеленського, спрямованою на захист державних інтересів України у війні з Росією

Фото: Юрій Бутусов / Facebook

Кримська платформа стала першою системною зовнішньополітичною ініціативою Володимира Зеленського, прямо спрямованою на боротьбу з окупацією і захист державних інтересів України у війні з Росією. "Окупація Криму почалася в Москві, деокупація – в Києві", – таке важливо почути від президента.

Резонанс від Кримської платформи колосальний – російська пропаганда скаженіє від люті. Ті, хто пише, що "Захід втомився від війни в Україні", вкотре бачать величезну підтримку на міжнародному рівні. Це однозначно успіх України.

З огляду на хаотичні і непослідовні дії Зеленського, який часом підіграє Путіну, забороняє армії стріляти по ворогу, зраджує спецоперації і співробітників ГУР МО, а часом починає з Путіним боротися – кожен крок у правильному напрямку потребує підтримки.

Єдине, чого я не почув на Кримській платформі і що мене розчарувало.

Верховний головнокомандувач зобов'язаний був розпочати саміт з оголошення хвилини мовчання для вшанування пам'яті Юрія Михайлова – командира взводу 28-ї механізованої бригади, який учора загинув під вогнем російських військ на Донбасі, в Мар'їнці.

На жаль, Зеленський і далі ігнорує на офіційних заходах загиблих на фронті. Він намагається удати, що оголошені ним перемир'я працюють, і тому він замовчує про загиблих.

Зеленський зобов'язаний нарешті зрозуміти: 46 країн скерували своїх представників до Києва на Кримську платформу не тому, що президент України  сам собою викликає у них якийсь інтерес. 46 країн цінують готовність України боротися за свою свободу, волю йти до кінця, і це заслуга тих воїнів, які зараз у важких умовах хаосу і безладу в системі оборони борються з ворогом, ризикують собою, проливають свою кров.

Суб'єктність України і таку велику участь різних країн забезпечують українські воїни, і дякувати Зеленський має насамперед їм...

Джерело: Юрій Бутусов / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора