Після підозри Шарію потрібно заборонити його партію і вимагати від YouTube закриття його каналу

Фото: Юрій Бутусов / Facebook
Рішення СБУ про оголошення підозри пропагандисту Анатолієві Шарію відповідає державним інтересам України, зазначив головний редактор видання "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов.

Браво Службі безпеки України!

Проросійський пропагандист Анатолій Шарій отримав підозру в державній зраді. Тепер наступним кроком потрібно заборонити його партію і звернутися до YouTube із вимогою закрити канал проросійської брехні проти України. Аналогічні звинувачення щодо співучасті мають стосуватися і всіх пов'язаних із ним осіб. І його кандидатів, типу адвоката російської агентури та "беркутів" Рибіна, до виборів допускати тепер теж не можна.

Рішення СБУ відповідає державним інтересам, тільки повага за це. Я б ще послався в повідомленні на детальне розслідування фейків Шарія 2014 року, коли він свідомо вів інформаційну війну проти української армії, усіма силами приховував факти російської агресії, допомагав тим самим агресії проти України, і навіть знищені російські танки та російських найманців видавав за донецьких шахтарів і жертв громадянської війни.

Шарій багато разів намагався оббрехати і "Цензор.НЕТ", ось "Український мілітарний портал" розбирав ці епізоди.

Джерело: Юрій Бутусов / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора