Рік тому президент нас не почув. Напади на активістів тривають. На Банковій уже новий президент, тому ми йдемо туди знову

Фото: Антон Ходза / Facebook

СБУ і ГПУ мають зупинити хвилю насильства "регіональних феодалів", зазначив український блогер Антон Ходза.

Пройшов рік із першої "Ночі на Банковій".

Тоді Катя [Гандзюк] була ще жива, дуже обпечена, страждала, операції йшли за операціями, але ми вірили, що вона одужає і повернеться до боротьби.

Тим часом напади на активістів продовжувалися. Поліція нічого не робила, точніше, робила все, щоб нападників і замовників ніколи не знайшли. Тому ми тоді зібралися на Банковій, щоб нас почули. Почули крик людей, яким ніде більше шукати правди. Прийшли до президента, бо він має своїх людей у СБУ та ГПУ. Президент нас не почув.

Пройшов рік. На Банковій новий президент. Замовники вбивства Каті досі не сидять. Напади й убивства у країні тривають, поліція – як завжди. Тому ми йдемо знову. Щоб перевірити, як у нового президента зі слухом. Чи готовий він вчинити правильно.

Чи готові СБУ та ГПУ посадити хоч когось, почати з однієї справи, хоч раз вчинити правильно. А потім зробити так само і по інших справах. І нарешті зупинити хвилю насильства оху...вших регіональних феодалів.

Побачимо. Побачимося. Приходьте.

Джерело: Антон Ходза / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора